Benvinguts

Rambla de Ferran, 18 , Lleida, 25007, Lleida

+34 872 027 567

hola(at)benvinguts.cat

Titularitat del Web

L’Associació Catalana d’Empreses de Senderisme. (en endavant, el titular) és el titular del Web benvinguts.cat  (en endavant, el Web). El seu domicili es troba al carrer Bellaire núm 17, Baixos, 17800 Olot (Girona) i el seu CIF és J17843889

Pot posar-se en contacte amb el Titular del Web a través de l’e-mail:  secretaria@empresesdesenderisme.com

El (els) nom (s) de domini (s) a través del qual (s) vostè ha accedit a al Web és (són) titularitat del Titular. Aquest (s) nom (s) de domini (s) no podrà (n) ser utilitzat (s) en connexió amb altres continguts, productes i/o serveis que no siguin titularitat del Titular, ni de manera que puguin causar confusió entre els usuaris finals o el descrèdit del titular.

Avís Legal

Per acomplir allò establert en la Llei 34/2002 de l’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, tot seguit s’indiquen les dades d’informació general d’aquest lloc web.

L’ús d’aquest web pressuposa el coneixement que conté informacions, comunicacions, fotografies, vídeos, gràfics, música, sons, imatges, programari i altres materials i serveis (d’ara endavant, “el Contingut”), i que aquest Contingut, així com el seu disseny i codis font, són propietat intel·lectual de l’Associació Catalana d’Empreses de Senderisme o que ha estat objecte de llicència o cessió per subministradors de contingut independents. L’Usuari d’aquest web està d’acord i sap que l’Associació Catalana d’Empreses de Senderisme permet l’accés a aquest contingut, però que aquest es troba protegit per les lleis de propietat intel·lectual i industrial (d’ara endavant, “els Drets”), així com que aquests Drets són vàlids i estan protegits en tots els mitjans existents en l’actualitat o que es desenvolupin en un futur. L’Usuari accepta que l’ús del contingut està subjecte i es regeix per aquestes normes, a més a més pels drets, així com per les lleis de la propietat privada aplicables.

En conseqüència, tot el contingut del web de l’Associació Catalana d’Empreses de Senderisme, està protegit pels Drets i l’Associació Catalana d’Empreses de Senderisme és propietària o, si fos el cas, llicenciatària, d’aquests; per això, l’usuari no pot modificar, publicar, transmetre, participar en la transferència o venda de reproducció, creació de treballs derivats de, distribució, mostra, exposició o, de cap manera, explotar qualsevol dels continguts en part o en la seva totalitat.

El Disseny de tot el contingut del web és propietat de l’Associació Catalana d’Empreses de Senderisme, i està igualment protegit per lleis nacionals i internacionals de propietat intel·lectual i industrial.

Benvinguts és una marca registrada. Tots els drets reservats. Qualsevol altra marca, nom de producte o companyia esmentats en aquest web són drets de propietat intel·lectual o industrial registrats per les seves respectives companyies. En queda prohibida la reproducció total o parcial sense l’autorització dels propietaris.

L’Associació Catalana d’Empreses de Senderisme podrà efectuar totes les modificacions tècniques que siguin necessàries per millorar la qualitat, rendiment, eficàcia del sistema i connexió a xarxes temàtiques o Internet.

Política de protecció de dades

La informació rebuda per L’Associació Catalana d’Empreses de Senderisme a través de la seva pàgina web serà tractada amb la màxima confidencialitat. L’Associació Catalana d’Empreses de Senderisme observarà en tot moment les disposicions vigents sobre protecció de dades, en particular, la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i adoptarà les mesures necessàries per, en relació a aquestes dades , evitar la seva alteració, pèrdua, tractament i accés no autoritzats i perquè els seus empleats observin aquestes prescripcions, així com el deure de secret sobre les dades objecte de la protecció i altres obligacions de confidencialitat vigents. Així mateix, es compromet a no utilitzar les dades personals dels usuaris de la pàgina per a fins diferents aliens a l’objecte de la protecció i altres obligacions de confidencialitat vigents. Així mateix, es compromet a no utilitzar les dades personals dels usuaris de la pàgina per a fins diferents aliens a l’objecte de la contractació dels serveis que presta.

L’informem que les dades personals obtingudes a partir d’aquest formulari, així com la seva direcció de correu electrònic, han estat incloses en un fitxer del qual és responsable L’Associació Catalana d’Empreses de Senderisme, amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada amb L’Associació Catalana d’Empreses de Senderisme que poguessin ser del seu interès.

L’Associació Catalana d’Empreses de Senderisme es compromet a l’ús exclusiu de les dades, recollides mitjançant aquest formulari, amb la finalitat mencionada anteriorment.

L’interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula. L’enviament d’aquest e-mail implica l’acceptació de les clàusules exposades.

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició, en els termes que estableix al Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho a la següent direcció: carrer Bellaire núm 17, Baixos, 17800 Olot (Girona), Espanya