6 festivals de senderisme per conèixer els Pirineus

6 festivals de senderisme per conèixer els Pirineus

 

Descobrir a peu, poc a poc i de la mà d’un especialista local, és l’objectiu del projecte Festivals de Senderisme dels Pirineus.

Durant els mesos de maig, juny i juliol, sis valls pirinenques entre elles  la Vall de Siarb, la Cerdanya, Àreu-Pica d’Estats, la Muntanya d’Alinyà, Vall de Boí i la Vall Fosca, organitzen els Festivals  Senderisme, esdeveniment que durant un cap de setmana permet descobrir a fons el seu patrimoni natural, cultural i gastronòmic mitjançant rutes de senderisme, adreçades a tots els públics i dirigides per guies locals.

Aquests actes s’emmarquen dins la segona edició del projecte Festivals de Senderisme dels Pirineus, projecte que té com a objectius promocionar el senderisme interpretatiu dels Pirineus.

Calendari dels Festivals de Senderisme dels Pirineus:

27-28 de maig.  Festival de Senderisme de la Vall de Siarb. www.valldesiarb.com

8-11 de juny. Cerdanya Happy Walking. www.cerdanyahappywalking.cat

9-11 de juny. Festival de Muntanya Àreu-Pica d’Estats. www.millaverticaldareu.com

7-9 de juliol. Alinyà, muntanya de camins. www.alinyamuntanya.cat

7-9 de juliol. Vall de Boí Trek. www.vallboi.cat

13-16 de juliol. Festival de Senderisme Vall Fosca Pirineus. www.vallfosca.net

 

A prop de cada Festival trobaràs un allotjament Benvinguts, establiments preparats per donar la millor acollida als senderistes. A més a més d’informació complementària sobre la zona que visitareu, trobareu les eines per assecar les botes o la roba. Per tots aquells que han de sortir aviat, els establiments tenen  horaris flexibles per a l’esmorzar o els sopars.

Podreu trobar tots els allotjaments  a: http://benvinguts.cat/allotjaments/