Hotel Terradets

H-Terradets-serveis-06

Situat a la riba del Pantà de Sant Antoni, un dels pantans més grans de Catalunya, l’Hotel Terradets recull la tradició de l’antiga i anomenada Casa Gabriel, oberta a principi del segle XX. L’edifici actual correspon a la renovació que es va fer l’any 1987.
L’hotel disposa de 59 habitacions, totes molt ben equipades i amb wifi gratuït, TV de pantalla plana via satèl•lit, assecador, terrassa, aire condicionat i calefacció. Es classifiquen en 6 tipus: doble estàndard, doble superior, individual, suite, l’àtic i familiar àtic. Aquestes dues darreres ofereixen el mateix confort però amb el sostre de fusta inclinat.
L’hotel té espais comuns, restaurant per tastar la cuina pallaresa, espai de jocs (per a adults i infants) i sales de reunions de diferents capacitats. I a l’exterior, una terrassa oberta tot l’any, una piscina descoberta i una pista de pàdel.
A més, els caps de setmana ofereixen un programa d’animació infantil, una sèrie d’activitats pel Pallars i un servei de massatges per relaxar-se.