Benvinguts

Rambla de Ferran, 18 , Lleida, 25007, Lleida

+34 872 027 567

hola(at)benvinguts.cat

Els tipus de senderisme i cicloturisme que pots fer

Titol imatge

Exploració activa

Pujar i baixar muntanyes, realitzar travesses inoblidables, recórrer circuits que superen magnífi cs passos de muntanya, seguir corriols i senders, pujar per les carreters de muntanya, en defi nitiva, posar-se a prova i conèixer els propis límits en contacte amb la natura. I si vols anar amb seguretat, deixa’t portar pels professionals locals!
Titol imatge

Rutes temàtiques

Muntanyes, esglésies, flora, fauna, etnografia, geologia, astrologia, ofi cis tradicionals, gastronomia i productes locals, etc, són alguns dels temes dels itineraris que pots caminar o pedalar pels Pirineus i les Terres de Lleida. Tenim tants temes com persones i amb l’ajuda dels guies locals no et perdràs res d’allò que constitueix l’essència d’aquest territori.
Titol imatge

Vacances en familia

Les rutes a peu o en bicicleta són el millor moment perquè tots, grans i petits gaudeixin junts d’unes vacances actives. Diversió, sorpresa, jocs, contacte íntim amb la natura, explorar nous espais, són només algunes de les activitats amb les que els pares poden fer gaudir als seus fi lls als Pirineus i Terres de Lleida.
Titol imatge

Per sèniors

L’edat no és cap límit. Pensades per les persones amb gran experiència i joves d’esperit hi ha infi nites possibilitats d’organitzar unes vacances on es combinin les passejades o pedalades relaxades i saludables amb la descoberta d’indrets singulars, d’espais plens de cultura i conèixer tradicions mil·lenàries que encara són vives.
Titol imatge

Sans i actius

El senderisme i el cicloturisme són dues activitats que realitzades de manera suau i tranquil ·la, a l’aire lliure, combinen a la perfecció amb una alimentació sana i equilibrada i amb pràctiques com el ioga, la relaxació, els massatges, la sauna, etc. Tot plegat formaran part d’unes vacances repardores, que ens aportin l’equilibri físic i mental necessari.
Titol imatge

Activitats guiades o autoguiades

Dues maneres de descobrir el nostre país: autoguiats amb l’ajuda de les publicacions pels que els agrada anar al seu aire, i de la mà dels guies titulats pels que els agrada conèixer i tenir una mirada diferent.